top of page

PROFFS PÅ GOLV

Swedfloor Industrigolv i Väst AB, är det lilla företaget med stor kompetens och höga ambitioner. Vårt mål har alltid varit att se till att varje enskild kunds önskemål möts samtidigt som vi uppfyller kraven som ställs på arbetsplatsen samt miljön. Med oss som er leverantör kan ni vara säkra på ett noggrant utfört arbete. För att våra kunder ska bli nöjda med vårt arbete och slutresultat, ser vi till att alltid ge förslag på hur vi kan göra det bästa möjliga utifrån de önskemål samt förutsättningar som finns.

Med över 20 års erfarenhet inom golvbranschen kan du lita på att vi på SwedFloor utför vårt arbete med precision. Alla våra medarbetare innehar härdplastslicens samt är försäkrade för er och vår säkerhet. Samtliga innehar även ID06.
För att säkerställa hög kvalitet på våra golvinstallationer samarbetar vi med Sveriges ledande leverantörer av fogfria golvbeläggningar och epoxigolv. 

På Swedfloor är kvalitets- och miljöfrågor högt prioriterade. Vi strävar hela tiden i vårt dagliga arbete efter att minska miljöbelastningen genom att använda råvaror och energi på ett optimalt sätt och därmed bidra till en ren och hälsosam miljö. 
 

bottom of page